امروزه تعداد برنامه نویسان فرانت اند (Front-End) رو به افزایش است. همچنین، به تعداد افرادی که میخواهند سایت خود را گسترش داده یا سایت کسب و کار خود را ایجاد کنند نیز روز به روز افزوده میشود.
استفاده از HTML و CSS در طراحی فرانت اند وب سایت
هنگام طراحی سایت، HTML و CSS را میتوان از عناصر اصلی جهت طراحی سایت در نظر گرفت. در واقع بدون استفاده از این دو مورد، نمیتوانید سایت خود را طراحی کنید. بنابراین، قبل از اینکه بخواهید سایت خود را توسعه دهید، باید در مورد کد نویسی HTML و CSS دانش کافی به دست آورید.
استفاده از جاوا اسکریپت در طراحی فرانت اند وب سایت
با استفاده از جاوا اسکریپت، میتوانید قابلیتهای کاربردی زیادی به سایت خود اضافه کنید. علاوه بر این، میتوانید برنامههای تحت وب پایه را تنها با استفاده از HTML و CSS و جاوا اسکریپت بسازید. همین موضوع باعث شده است، در میان توسعه دهندگان وب، جاوا اسکریپت از جایگاه بالایی برخوردار باشد.
استفاده از jQuery در طراحی فرانت اند وب سایت
jQuery یکی از کتابخانههای کاربردی جاوا اسکریپت است. این کتابخانه دارای افزونههای گستردهای است که با استفاده از آنها میتوانید توسعه وب سایت را به راحتی و با سرعت بیشتری انجام دهید. با استفاده از این کتابخانه، میتوانید از افزونههای از پیش ساخته شده برای سایت خود استفاده کنید و در صورت نیاز آنها را شخصی سازی کنید.
فریم ورک های جاوا اسکریپت
میتوانید به راحتی از فریم ورکهای جاوا اسکریپت برای ایجاد برنامه جاوا اسکریپت خود استفاده کنید. براساس نیاز، فریم ورکهای مختلفی وجود دارند که معروفترین آنها AngularJS ، Backbone ، Ember و ReactJS است. این فریم ورکها همراه با کتابخانههایی مانند jQuery استفاده میشوند و باعث میشوند سرعت توسعه و کد نویسی شما افزایش یابد.
دیباگ و تست در طراحی فرانت اند وب سایت
توسعه دهندگان برنامه تحت وب هنگام کد نویسی با باگهای مختلفی مواجه میشوند که باید بتوانند آنها را برطرف کنند. زمانی که میخواهید برنامه اصلی خود را تست کنید، قبل از آن باید بلوکهای آن را جداگانه مورد بررسی و تست قرار دهید. با استفاده از فریم ورک تست میتوانید از متدهای خاصی برای انجام این کار بهره ببرید. روش دیگری که می توانید برای تست کردن استفاده کنید، UI تست نام دارد. در این حالت، شما عملکرد سایت را مورد بررسی قرار میدهید که آیا آنگونه که باید به کاربر پاسخ میدهد یا خیر.
در این مقاله از اگرت سعی کردیم، مواردی را که به بهبود برنامه نویسی فرانت اند (Front-End) شما کمک میکنند معرفی کنیم.