محبوب ترین و بهترین تم های وردپرس ۲۰۲۰

آیا به دنبال بهترین تم های وردپرس سال ۲۰۲۰ هستید؟
هزاران تم رایگان و برتر وردپرس در دسترس است، برای مبتدیان بسیار سخت است که برای نیاز خود بهترین تم وردپرس را انتخاب کنند.
در این مقاله ، انتخاب متخصصان از  محبوب ترین و بهترین تم های وردپرس در سال ۲۰۲۰ را به اشتراک خواهیم گذاشت.

توجه: برخی از این تم ها حتی قدیمی تر از سال ۲۰۱۹ هستند ، اما به دلیل طراحی ، ویژگی ها و به روزرسانی های باورنکردنی بسیار محبوب باقی مانده اند.

متداول ترین صفحات محبوب و بهترین تم های وردپرس

 

تم وردپرس از نظر ویژگی ها و گزینه ها مستقل یا چند منظوره هستند. می توانید برای کسب و کار خود از یک قالب مستقل استفاده کنید (به عنوان مثال یک تم رستوران). از طرف دیگر ، می توانید یک قالب چند منظوره را انتخاب کنید که انعطاف پذیر باشد و برای هر نوع وب سایتی کار کند. صرف نظر از نوع آن ، بهترین تم های وردپرس دارای ویژگی های زیر هستند:

طراحی پاسخگو موبایل: طرح های تم پاسخگو تمام دستگاه ها هستند ، بنابراین وب سایت وردپرس شما در تمام اندازه ها و دستگاه های صفحه عالی نمایش داده می شود.
بهینه سازی سئو: تم ها از بهترین شیوه های سئو پیروی می کند ، بنابراین وب سایت شما می تواند در نتایج جستجو رتبه بالاتری داشته باشد.
پشتیبانی از سازنده صفحه: موضوع سازگار با سازندگان صفحه کشیدن و رها کردن وردپرس محبوب است. این کمک می کند تا هر زمان که به آنها نیاز داشته باشید صفحات فرود سفارشی ایجاد کنید.
سرعت و عملکرد: تم شما نقش مهمی در سرعت و عملکرد وب سایت شما دارد. شما باید با بارهای صفحه سریعتر و تجربه کاربری بهینه شده ، به دنبال تم باشید.
این ویژگی های اساسی است که شما باید قبل از انتخاب آن برای وب سایت خود به یک قالب نگاه کنید. هر قالبی که در لیست ما قرار دارد جدا از اصلی ترین مواردی که در بالا به آنها اشاره کردیم دارای بسیاری از ویژگیهای مفید دیگر است و می توانید در توضیحات آنها بخوانید.
اکنون که در مورد ویژگی های مشترک همه تم های محبوب بحث کرده ایم ، بیایید نگاهی بیندازیم به انتخاب متخصص ما از بهترین تم های۲۰۲۰٫

۱- Divi Theme

Divi یکی از محبوب ترین تم های وردپرس و سازنده صفحه نهایی است. این تم عنصر و ماژول های تصویری متعددی دارد که به شما در ایجاد یک وب سایت زیبا کمک می کند. موضوع همراه با صدها طرح آماده برای صنایع و سوله های مختلف است. این امکان را به شما می دهد تا یک طرح وب سایت را با وارد کننده نسخه ی نمایشی ۱ کلیک وارد کنید که به شما در شروع کار کمک می کند. با استفاده از سازنده صفحه کشیدن و رها کردن صفحه ، می توانید عناصر را جابجا کنید ، طراحی های سفارشی را ذخیره و مدیریت کنید و از سبک های جهانی در همه صفحات وب استفاده کنید. Divi کنترل کاملی از طراحی طرح ، ویرایش متن درون خطی و CSS سفارشی را به شما می دهد. بسیار انعطاف پذیر و کاربردی آسان است.
divi

۲- Astra WordPress Theme

Astra یک تم مدرن وردپرس است که برای ایجاد هر وب سایتی طراحی شده است. این نرم افزار با همه سازندگان محبوب صفحه کشیدن و رها کردن یکپارچه کار می کند. تم همراه با چندین سایت مبتدی است که می توانید برای راه اندازی سریع یک وب سایت از آنها استفاده کنید. این وب سایت های آماده برای کسب و کارهای کوچک ، وبلاگ ها و فروشگاه های WooCommerce مناسب هستند. دارای چندین ویژگی شگفت انگیز ، از جمله هدر صفحه ،  مگا منو ، گزینه های چند لایه طرح ، فونت های Google ، گزینه های رنگ نامحدود ، طرح بندی صفحه وبلاگ مجزا و ابزارک های سفارشی است. تم Astra همچنین برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین ادغام قدرتمندی با افزونه WooCommerce ارائه می دهد. قابب WooCommerce آنها دارای پیمایش نامحدود ، نمایش سریع محصول ، صفحه فروشگاه ، گالری محصولات و گزینه های سبد خرید است. این سیستم همچنین با سیستم های مدیریت محبوب یادگیری مانند LearnDash ادغام می شود. Astra برای بهینه سازی وب سایت شما در موتورهای جستجو ، بهینه سازی سئو ساخته است.
astra theme

۳- Themify Ultra

Themify Ultra یک تم چند منظوره قدرتمند وردپرس است که به شما کمک می کند تا به راحتی یک وب سایت تهیه کنید. این مجموعه با ده ها سایت آماده برای شیوه زندگی ، مجله ، رستوران ، عکاسی ، مد و… همراه است. همچنین شامل سازنده صفحه Themify است که می توانید برای شخصی سازی از آن استفاده کنید. این چندین افزونه سازنده برای اضافه کردن عناصر پیشرفته مانند میله های پیشرفت ، پیشخوان ها ، جداول قیمت گذاری ، پخش کننده صوتی و موارد دیگر دارد. سایر ویژگی های قابل توجه شامل گزینه های طرح بندی هوشمند ، انتخاب رنگ ، تایپوگرافی واضح ، پیمایش مبتنی بر بخش ، فیلترهای تصویری و گزینه های نمونه کارها است. Themify Ultra همچنین یک تم ایده آل برای شروع یک فروشگاه WooCommerce است. تنظیم و سفارشی سازی با شخصی سازنده زنده وردپرس بسیار آسان است.
themify ultra

۴- OceanWP

OceanWP یک فالب چند منظوره وردپرس رایگان است. این برنامه با یک وارد کننده محتوای نسخه ی نمایشی ۱ کلیک و صدها سایت آماده برای راه اندازی فوری وب سایت همراه است. این تم دارای چندین پسوند برای اضافه کردن ویژگی هایی به وب سایت شما مانند پنجره ورود به سیستم ، فید اینستاگرام ، یک پاورقی چسبنده ، یک نوار لغزنده پست برجسته و موارد دیگر است. این ترجمه برای ایجاد یک وب سایت چند زبانه آماده است. موضوع OceanWP از WooCommerce خارج از کادر پشتیبانی می کند. این ویژگی های داخلی SEO برای کمک به بهبود رتبه وب سایت شما خوب است.
oceanwp

۵- Breakthrough Pro

Breakthrough Pro یک قالب وردپرس مینیمالیستی است. این محصول در بالای چهارچوب تم Genesis توسط StudioPress ساخته شده است که آن را قدرتمند و قوی می کند. این تم برای هر وب سایت تجاری ایده آل است. این برنامه با ۹ ابزارک سفارشی ، ۳ گزینه طرح ، قالب صفحه صفحه و یک هدر دلخواه همراه است. با ویرایشگر بلوک گوتنبرگ کار می کند تا پیام ها و صفحات را به راحتی تنظیم کنید. استودیوپرس اکنون بخشی از WP Engine ، محبوب ترین شرکت میزبانی وردپرس مدیریت شده است.
تم breakthrough pro
امیدواریم این مقاله اگرت به شما در یافتن محبوب ترین و بهترین تم های وردپرس کمک کند.

برندسازی و مدیریت برند

برند، بعنوان یکی از ابزارهای قدیمی بشر در ایجاد تمایز و سهولت در شناسایی دارایی ها مورد استفاده قرار گرفته است .در این مطلب از اگرت به برند سازی می پردازیم با ما همراه باشید.
در ادامه این مقدمه کوتاه، تعریف برند از دیدگاه اتحادیه بازاریابی آمریکا بعنوان یکی از معتبرترین مراجع مربوطه به شرح می باشد:
“نام، واژه، علامت، نماد، طرح یا ترکیبی از تمامی این عناصر که به منظور شناسایی کالاها و خدمات یک فروشنده (یا گروهی از فروشندگان) با هدف ایجاد تمایز در عرصه رقابت مورد استفاده قرارمی گیرد.”
در این تعریف سه واژه کلیدی عناصر، شناسایی و ایجاد تمایز وجود دارند که در برندسازی مورد توجه قرار می گیرند. در ادامه این گفتار برندسازی را در دو بخش هدف و نیز مراحل اجرا، مورد بررسی اجمالی قرار می دهیم.

هدف از برندسازی چیست؟

خلق ارزش بواسطه شناسایی و ایجاد تمایز الگو (چارچوب های فکری -پارادایم) کسب و کار در مواجهه با بازار در طول سالهای گذشته با تحولات متعددی روبرو شده است. نقطه شروع این سیر تحول را می توان از الگوهای تولید در نظر گرفت که پس از انقلاب صنعتی در کشورهای پیشرو بوجود آمد. در این چارچوب کارخانه های اقدام به تولید محصولات مرغوب و استاندارد در مقیاس زیاد می نمودند و مشتری بدون داشتن حق انتخاب زیادی می توانست این محصولات را خریداری نماید.
یکی دیگر از الگوهای مهم بوجود آمده از پس آن، مفهوم فروش بود که با توجه به افزایش سطح فن آوری تولید کنندگان در درون سازمان های خود نسبت به طراحی و تولید محصولات جدید تصمیمی می گرفتند و هدف اصلی آن افزایش فروش بود. افزایش فضای رقابلی و جهانی شدن فضای کسب و کار، ناکارآمدی چارچوب فروش را نیز نشان داد. از اینرو الگوهای جدید با مفهوم بازاریابی بوجود آمد که بر طبق آن، شرکت ها تولید و عرضه محصولات خود ، اعم از کالا و خدمات، را با تحقیق در بازار و دریافت نظر مشتریان انجام می دادند و هدف نهایی ایجاد رضایت بیشتر در مشتریان است.. شایان ذکر است که امروزه چارچوب جدیدتری در اقتصادهای پیشرفته مطرح شده است که به پارادایم برند تعبیر می شود. در این چارچوب برند بعنوان یکی از اصلی ترین سرمایه های سازمان مطرح می گردد و در چارچوب بزرگترین تلاش کسب و کارها باید در راستای حفظ و ارتقاء جایگاه برند باشد و حتی بخش هایی همچتولید که روزگاری بعنوان دارایی اصلی سازمان محسوب می شد قابل برون سپاری می باشد.
رضایت مشتری در این چارچوب نه با توجه به خود محصول بلکه برمبنای ارزش ارائه شده قابل سنجش آن است. ارزش بر طبق یک تعریف ساده نسبت مزایا به هزینه های موجود در یک محصول می باشد. در این راستا، سطح رضایت و رغبت مشتری نه با توجه به سطح وافعی ارزش ایجاد شده بلکه بر مبنای میزان درک مشتری از ارزش ارائه شده بوجود می آید. با توجه به این دیدگاه ارزش ارائه شده بر اساس میزان درک مشتریان از آن از دید هر مشتری متفاوت است .
طبق اظهار نظر یکی از متفکرین به نام تد لوین، امروزه بخش زیادی از ارزش خارج از خط تولید محصول ایجاد می شود. مواردی همجون تسهیلات مالی، نحوه و محل تحویل و خدمات پس از فروش از منابع اصلی ارزش آفرینی به حساب می آیند.
بی شک، امروزه، یکی از منابع اصلی خلق ارزش درک شده در عرضه هر شرکت، برند (شناسه) مورد استفاده می باشد. نقش برند امروزه در محیط کسب و کار تا حدی است که چارچوب کنونی کسب و کار را الگوهای برندسازی می نامند. ارزش ایجاد شده بواسطه برند یا بعبارت دیگر ارزش ویژه برندرا می توان کاملاً بصورت ریاضی و با دو رویکرد اندازه گیری نمود که عبارتند از: رویکرد مالی و رویکرد بازار. در رویکرد مالی، برند میزان ارزش مادی برند بعنوان یک دارایی غیر ملموس سازمان مورد بررسی قرار می گیرد. بنا به آمارهای جدید در اقتصادهای پیشرو، امروزه دارایی های ناملموس نزدیک به ۷۰ درصد دارایی های یک سازمان را شکل می دهند که در آن برند دارای جایگاه برجسته ای می باشد.
برند
در رویکرد بازاریابی، ارزش برند بر مبنای قضاوت مشتری نسبت به آن اندازه گیری می گردد که ازینرو به آن ارزش برند بر مبنای مشتری گفته می شود. این عامل میزان تأثیر برند در هزینه ای که متشری حاضر است پرداخت نماید را نشان می دهد.
با توجه به تعریف، CBBE عبارتست از تأثیرات متقاوتی که دانش برند روی واکنش های مشتری ها نسبت به فعالیت های بازاریابی در خصوص آن برند به جای می گذارد. با توجه به این دیدگاه، سه منبع فعالیت های بازاریابی، تبلیغات فرد به فرد و نیز تجربه قبلی باعث ایجاد دانش برند می شود. دانش برند واکنش های مشتریان را در زمان مواجهه به آن بوجود می آورد که نتیجه آن بوجود آمدن سطح مشخصی از ارزش ویژه برند می باشد. به بیان دیگر میزان دانش برند در نزد مخاطبان باعث افزایش میزان قدرتمندی برند می شود. بنا به نظر آقای دیوید آکر دانش برند بواسطه چهار عامل کیفیت درک شده، وفاداری، آگاهی از برند و تصویر ذهنی برند ایجاد می شود که دو جزء اخیر مورد نظر آقای کوین کلر هم می باشد. از آنجا که کوین کلر ار میان این چهار عامل، دو عامل اول را بعنوان عناصر دانش برند در نظر می گیرد، تفسیر مختصر این دو عامل به شرح زیر قابل ارائه است:

۱- آگاهی از برند:

این عامل شامل دو بخش شناسایی برند و یادآوری برند است. شناسایی برند به معنی شناخت برند و محصولات مربوط به آن در اثر مواجهه با برند می باشد و یاآوری برند به معنی به خاطر آوردن برند در هنگام بررسی یک رده محصول شامل کالا و یا خدمات بخصوص می باشد.

۲- تصویر ذهنی برند:

این عامل به معنای تداعیات ذهنی اصلی (مثبت و منفی) مشتری از سازمان و محصول در کنار تداعیات فرعی می باشد که می توانند شامل شرکت، کشور سازنده (خاستگاه محصول)، کانال های توزیع، برندسازی مشارکتی، اعطای امتیاز (لیسانس)، تأیید چهره ها و شخصیت های سرشناس و نیز رویدادهای ورزشی، فرهنگی، هنری مربوطه باشند. جهت بررسی تصویر ذهنی برند از ابزاری به نام نقشه ذهنی برند استفاده می شود.
در پایان این بخش از گفتار ذکر این مطلب مفید به نظر می رسد که جهت بررسی میزان موفقیت برندسازی در ذهن مشتریان از ابزارهای مختلفی استفاده می شود که یکی از متداول ترین آنها هرم CBBE می باشد. با توجه به این مدل که توسط کوین کلر ارائه گردیده است به نظر می رسد دو عامل آگاهی از برند و تصویر ذهنی بعنوان نتایج اولیه و سپس کیفیت درک شده و وفاداری بعنوان نتایج سطح بالاتر برندسازی باید در نظر گرفته شوند.

مراحل برندسازی:

اولین قدم در برندسازی، شناخت و بازتعریف سه عنصر راهبردی مأموریت، چشم انداز و ارزش های اساسی سازمان می باشند. از آنجایی که در کسب و کار فرصت و تهدید بعنوان عامل مهم تری نسبت به قوت و ضعف محسوب می شوند، بنابراین درک این موضوع اهمیت دارد که در کدام بخش (های) بازار فرصت های بیشتری نهفته است یا به عبارت دیگر امکان خلق ارزش بیشتری برای سازمان وجود دارد.
لذا با توجه به درک متفاوت گروه های مختلف مشتریان از ارزش خلق شده توسط سازمان و محصول، این مشتریان در بخش های مختلف دسته بندی می شوند که به آن بخش بندی بازار صورت می پذیرد. سپس بخش هایی که بیشترین سطح ارزش را درک نموده و در نتیجه بیشترین سطح ارزش را برای سازمان بوجود می آورند، هدف گیری می شوند.
در مرحله آخر با توجه به مراحل قبلی و در راستای شناساندن و ایجاد تمایز در برند، عناصر برند تدوین می گردند. این عناصر بر مبنای اتحادیه بازاریابی آمریکا، شامل پنج عنصر می باشند که عبارتند از:
  •  نام و آدرس اینترنتی
  •  لوگو و نماد
  •  کاراکتر
  • شعار و طنین
  •  شکل ظاهری و بسته بندی
بدیهی است که هر برند باید حداقل یکی از عناصر را دار باشد و با توجه به طبیعت سازمان، محصول و بازار ترکیبی از این عناصر نیز قابل استفاده خواهد بود. بر مبنای نظر کوین کلر معیارهای اصلی انتخاب بهترین عناصر برند عبارتند از : قابلیت به خاطر سپاری، میزان معناداری، میزان محبوبیت، میزان انتقال، قبلیت انطباق و قابلیت حفاظت.
لازم به ذکر است که با توجه به میزان قدرت برند و در راستای راهبردهای توسعه ای سازمان، می توان از استراتژی های تعمیم برند بهره برداری نمود.
در پایان اشاره به این مطلب ضروری به نظر می رسد که برند سازی علاوه بر افزایش سود و نیز دارای شرکت مطابق دیدگاه های ارائه شده، دارای مزیت های دیگری نیز همجون جذب و نگهداشت نیروی انسانی است که در این زمینه می توان از روش های برندسازی درون سازمانی برند استفاده نمود.

نحوه مشاهده کلمات کلیدی افراد برای یافتن سایت وردپرس شما

آیا می خواهید کلمات کلیدی را که مردم برای یافتن وب سایت وردپرس استفاده می کنند ، مشاهده کنید؟
کلمات کلیدی عبارتهایی هستند که کاربر در موتورهای جستجو برای یافتن محتوای مورد نظر خود در موتورها جستجو می کند. شما می خواهید وب سایت شما هم برای کلمات کلیدی صحیحی که ارائه می دهید رتبه بندی کند.

در این راهنما به شما نشان خواهیم داد که چگونه می توانید کلمات کلیدی را که مردم برای یافتن سایت شما استفاده می کنند به راحتی مشاهده کنید.

ردیابی کلمات کلیدی چیست و چرا اهمیت دارد؟

ردیابی کلمات کلیدی در اصل فعالیت نظارت بر موقعیت وب سایت شما برای کلمات کلیدی خاص در موتورهای جستجو مانند Google ، Bing و غیره است.
ردیابی کلمات کلیدی به شما کمک می کند تا معیارهای مهمی از جمله کلمات کلیدی خاصی را که مردم برای یافتن وب سایت خود استفاده می کنند ، مشاهده کنید.
وقتی صحبت از بهینه سازی SEO WordPress است ، ما اغلب به کاربران توصیه می کنیم تحقیقات کلمات کلیدی را انجام دهند و توضیحات / کلمات کلیدی مناسب را به وب سایت خود اضافه کنند. این کار کمک می کند تا وب سایت شما در موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشد.
اما آنچه بسیاری از مبتدیان نمی دانند این است که رتبه بندی جستجوها اغلب تغییر می کند. اگر یک رقیب جدید وارد بازار شود یا رقیب قبلی شما سئوی خود را بیشتر کند ، می توانید رتبه هایی را که قبلاً داشتید از دست بدهید.
گاهی اوقات بروزرسانی های الگوریتم Google همچنین می تواند باعث افزایش یا کاهش رتبه وب سایت شما برای کلمات کلیدی برتر شما شود.
در اگرت، ما معتقدیم که هنگامی که دقیقاً می دانید مردم چگونه وب سایت شما را پیدا و استفاده می کنند ، ترافیک وب سایت شما را دو برابر می کند.
با این گفته ، بیایید نگاهی بیندازیم که چگونه کلمات کلیدی افرادی را پیدا کنیم که وب سایت شما را پیدا کنند.

کلمات کلیدی که افراد برای پیگیری یافتن سایت شما استفاده می کنند

بهترین روش برای ردیابی کلمات کلیدی افرادی که استفاده می کنند و کلمات کلیدی که در آن وب سایت شما قرار دارد استفاده از کنسول جستجوی Google است.
Google Search Console ابزاری رایگان است که توسط Google ارائه شده است تا به صاحبان وب سایت کمک کند تا حضور سایت خود را در نتایج جستجوی Google نظارت و حفظ کنند.
ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه می توانید کنسول جستجو را به Google Analytics خود وصل کنید و همچنین چگونه می توانید آن گزارش ها را درون داشبورد وردپرس خود وارد کنید.
در آخر ، ما نحوه ردیابی نه تنها کلمات کلیدی خود ، بلکه کلمات کلیدی خود را که رقبا برای آنها رتبه بندی می کنند ، پوشش خواهیم داد.

ردیابی کلمات کلیدی وب سایت شما در کنسول جستجوی Google

اگر قبلاً این کار را نکرده اید ، باید وب سایت خود را به کنسول جستجوی Google اضافه کنید.

می توانید به سادگی به وب سایت  Google Search Console مراجعه کنید و دستورالعمل های آموزش ما را دنبال کنید.
کنسول گوگل
پس از افزودن وب سایت خود به کنسول جستجوی Google ، می توانید از آن برای نظارت بر رتبه بندی جستجوی خود استفاده کنید.
برای مشاهده موقعیت های کلمات کلیدی خود ، بر روی گزارش عملکرد کلیک کنید و سپس بر روی نمره میانگین نمره کلیک کنید.
آمار و نمودار
کنسول جستجو اکنون گزارشات شما را با میانگین ستون موقعیت موجود درج می کند. در مرحله بعد ، برای دیدن لیست کامل کلمات کلیدی وب سایت خود در وب سایت باید کمی به پایین بروید.
کلمه کلیدی
لیستی از کلمات کلیدی با تعداد کلیک ، برداشت و موقعیت آن کلید واژه را در نتایج جستجو مشاهده خواهید کرد. می توانید داده ها را با کلیک ، برداشت و ستون موقعیت مرتب کنید. با طبقه بندی داده ها بر اساس موقعیت ، می توانید کلمات کلیدی برتر خود را مشاهده کنید. با حرکت به پایین ، می توانید کلمات کلیدی را مشاهده کنید که سایت شما در نتایج جستجو عمیق تر ظاهر می شود. شما می توانید محتوای خود را بهینه سازی کنید تا برای آن دسته از کلمات کلیدی نیز بالاتر باشید.

روش ۲) کلمات کلیدی خود را در داخل وردپرس با MonsterInsights دنبال کنید

برای این روش ، ما از MonsterInsights استفاده می کنیم تا داده های کنسول جستجوی Google خود را در داشبورد WordPress دریافت کنیم. این روش دو مزیت دارد.
  • شما می توانید کلمات کلیدی خود را درست در قسمت مدیر وردپرس مشاهده کنید
  • شما آن را همراه با گزارش های MonsterInsights دیگر خود مشاهده خواهید کرد که به شما در برنامه ریزی کارآمد تر کمک می کند
MonsterInsights افزونه شماره ۱ Google Analytics برای وردپرس است. و این امکان را به شما می دهد تا Google Analytics را به راحتی در وردپرس نصب کنید و گزارش های قابل خواندن انسان را درست در داشبورد وردپرس خود به شما نشان می دهد.
اول ، شما باید کاری کنید که افزونه MonsterInsights را در وب سایت خود نصب و فعال کنید.
پس از نصب MonsterInsights MonsterInsights ، مرحله بعدی اتصال حساب Google Analytics خود به حساب کنسول جستجوی Goole خود است.
به سادگی ، وارد حساب Google Analytics خود شوید و سپس از گوشه سمت چپ پایین صفحه روی دکمه Admin کلیک کنید.
لینک گوگل کنسول
در مرحله بعد ، باید روی “All products” در زیر ستون ویژگی کلیک کرده و سپس بر روی دکمه “Link Search Console” کلیک کنید.
این کار شما را به صفحه تنظیمات کنسول جستجو می برد که در آنجا باید بر روی دکمه Add کلیک کنید. پس از آن لیستی از وب سایت های اضافه شده به حساب جستجوی کنسول Google خود را مشاهده خواهید کرد.
انتخاب وب سایت
برای ادامه بر روی دکمه OK کلیک کنید و اکنون حسابهای Analytics and Search Console شما پیوند دارند. اکنون می توانید کلمات کلیدی خود را که در وب سایت شما قرار دارد در داخل قسمت مدیریت وردپرس مشاهده کنید. به سادگی به بخش Insights »بروید و سپس به برگه Search Console بروید.
گزارش کنسول گوگل
لیستی از کلمات کلیدی را مشاهده می کنید که وب سایت شما در نتیجه جستجو ظاهر می شود. در مرحله بعد ، به هر کلمه کلیدی نیز می توانید پارامترهای زیر را مشاهده کنید:
Clicks – هر وقت سایت شما ظاهر می شود برای این کلمه کلیدی کلیک می شود
Impressions – هر چند وقت یکبار در نتایج جستجو برای آن کلید واژه ظاهر می شود
CTR – برای این کلمه کلیدی از طریق نرخ کلیک کنید
Average position ​​- موقعیت متوسط ​​سایت شما در نتایج جستجو برای آن کلمه کلیدی خاص

روش ۳) پیگیری رتبه بندی های کلمات کلیدی شما در Google Analytics

در روش قبلی ، ما به شما نشان دادیم که چگونه می توانید کنسول جستجوی Google را به حساب Google Analytics خود وصل کنید و گزارش های موجود در داشبورد وردپرس خود را مشاهده کنید.
با این حال ، شما همچنین می توانید رتبه بندی کلمات کلیدی خود را در Google Analytics مشاهده کنید. به سادگی ، به داشبورد Google Analytics خود وارد شوید و به Acquisitions » Search Console » Queries گزارش نمایش داده شد.
آمار کلمات کلیدی
کلمات کلیدی جستجوی شما در زیر ستون جستجوی لیست ذکر می شود. برای هر کلمه کلیدی ، CTR ، impressions و average position ​​آن را نیز مشاهده خواهید کرد.

روش ۴) ردیابی کلمات کلیدی رقیب با استفاده از SEMRush

آیا می خواهید نه تنها مال شما بلکه کلمات کلیدی دیگری را که رقبا برای آنها رتبه بندی می کند ردیابی کنید؟ این روش به شما امکان می دهد با نکات واقعی در مورد چگونگی پیشی گرفتن از رقابت خود این کار را انجام دهید.
ما برای این روش از SEMRush استفاده خواهیم کرد. این یکی از بهترین ابزارهای جستجوگر در بازار است زیرا به شما کمک می کند تا ترافیک جستجوی بیشتری به وب سایت خود وارد کنید.
ابتدا باید برای یک حساب کاربری SEMRush ثبت نام کنید.
پس از ایجاد یک حساب کاربری ، می توانید نام دامنه خود را در نوار جستجوی بالا در زیر داشبورد SEMRush وارد کنید.
داشبورد سایت
در مرحله بعد ، SEMRush گزارش لیستی از کلمات کلیدی را با لیستی از کلمات کلیدی برتر شما نشان می دهد.
کلمات کلیدی
برای دریافت لیست کامل کلمات کلیدی ، بر روی دکمه View Full Report کلیک کنید. در کنار هر کلمه کلیدی ، موقعیت ، حجم جستجو ، هزینه (برای تبلیغات پولی) و درصد ترافیک ارسال شده به وب سایت خود را مشاهده خواهید کرد. همچنین می توانید نام دامنه رقیب خود را وارد کنید تا لیست کاملی از کلمات کلیدی را که در آن رتبه بندی می شوند بارگیری کنید.

نکاتی در مورد بهبود کلید واژه هایی که در وب سایتتان قرار دارد

وقتی لیست کلمات کلیدی را نگاه می کنید ، متوجه خواهید شد که برخی از نتایج به دست آمده با سطح قابل توجهی تحت CTR بسیار خوب (در زیر ۱۰) قرار دارند. این بدان معنی است که کاربران مقاله شما را به اندازه کافی جالب ندیدند که بتوانند روی آن کلیک کنند. شما می توانید با بهبود عنوان مقاله و توضیحات متا ، آن را تغییر دهید. همچنین کلید واژه هایی را مشاهده خواهید کرد که وب سایت شما به راحتی می تواند رتبه بالاتری را کسب کند. سپس می توانید آن مقالات را ویرایش کرده و با اضافه کردن مطالب مفید تر ، اضافه کردن یک فیلم  ، آنها را بهبود بخشید.
اگر از SEMRush استفاده می کنید ، می توانید از ابزار دستیار نوشتن آنها استفاده کنید که به شما کمک می کند تا محتوای خود را با SEO برای آن کلمه کلیدی بهتر کنید.
امیدواریم این مقاله به شما کمک کند یاد بگیرید که چگونه کلمات کلیدی را که مردم برای یافتن سایت وردپرس خود استفاده می کنند ، مشاهده کنید.
ری اکت نیتیو

ری اکت نیتیو یا React Native چیست و چ تفاوتی با ری اکت جی اس میکند؟

ری اکت نیتیو (React Native) یک چارچوب توسعه ی نرم افزاری موبایل است که امکان توسعه برنامه های چند سکویی اندروید و ios را با استفاده از عناصر UI بومی فراهم می آورد. این فریمورک برپایه JavaScriptCore و ترانسفورماتور Babel است. با استفاده از این فریمورک قابلیت های جدید جاوا اسکریپت (+ES6) همچون توابع arrow و قابلیت های async/await در دسترس است.

این فریمورک معروف که برای توسعه  های تلفن همراه استفاده میشود در تابستان سال ۲۰۱۳ به عنوان پروژه ای درون سازمانی در فیسبوک آغاز به کار کرده است. اولین پیش نمایش عمومی آن در ژانویه سال ۲۰۱۵ در کنفرانس Reactjs و در ماه مارس ۲۰۱۵ منتشر شد. فیسبوک فریمورک ری اکت نیتیو را سورس باز و در سایت گیت‌هاب در اختیار عموم قرار داد. از آن به بعد این فریمورک در بین توسعه دهندگان و سازمان‌ها به دلیل توانایی برای تولید برنامه های بومی و رابط کاربری عالی به طور گسترده پذیرفته شد.

در نمودار زیر مشاهده می‌کنید، که می‌توانید روند رو به رشد فریمورک React Native را مشاهده کنید. یک سال و نیم پس از انتشار آن، فریمورک ری اکت نیتیو از توسعه اندروید و ios پیشی گرفت :

بنابراین اکنون نباید از این واقعیت تعجب کنیم که بسیاری از برنامه هایی که امروزه استفاده میکنیم بر مبنای جاواسکریپت هستند تا بر مبنای زبان هایی مثل جاوا و کاتلین. برخی از برنامه هایی که بر مبنای جاوا اسکریپ هستند عبارتند از Myntra ، UberEats ،Facebook و Instagram.

از آنجایی که در این مقاله در مورد React Native صحبت میکنیم ممکن است در مورد معنای اپلیکیشن های بومی دچار سردرگمی شوید.

برنامه های تلفن همراه بومی چه برنامه‌هایی هستند؟

برنامه های تلفن همراه بومی اپلیکیشن های هستند که اختصاصاً برای یک سیستم عامل ایجاد شدند که در اینجا می تواند اندروید و یا ios باشد. برای ساخت برنامه های بومی در ios از زبان C/Swift استفاده می‌کنیمT این در حالیست که برای توسعه برنامه های بومی در اندروید از زبان های جاوا و کاتلین بهره می‌بریم.

وقتی صحبت از ری اکت نیتیو می‌شود رابط کاربری نهایی به سادگی به یک کامپوننت در مرورگر تبدیل نمی‌شود. رابط کاربری نهایی با استفاده از ویوهای بومی واقعی و بلوک‌های سازنده که از دید اپلیکیشن ها غیر قابل رویت هستند توسط جاوا و یا سوئیت ساخته میشوند.

ری اکت جی اس چیست؟

قبل از اینکه وارد جزئیات کامل درباره فریم ورک ری اکت نیتیو شویم، ابتدا بهتر است بدانیم ری اکت جی اس چیست :

  • یک کتابخانه جاوا اسکریپتی منبع باز است که به وسیله فیسبوک توسعه یافته است.
  • یک کتابخانه رابط کاربری (UI) است.
  • ابزاری برای ساخت کامپوننت های رابط کاربری (UI) است.

ری اکت نیتیو شبیه ری اکت جی اس است، با این حال از کامپوننت های بومی به جای کامپوننت های وب به عنوان بلوک های حیاتی سازنده استفاده می‌کند. شما باید بخشی از ایده های بنیادی React Native را ببینید تا بتوانید ساختار اپلیکیشن‌های ری اکت را درک کنید. با این حال اگر علاقه مندید تا برنامه‌هایی را در ری اکت نیتیو ایجاد کنید، یادگیری React JS برای شما اجباری نیست و به سادگی میتوانید با ری اکت نیتیو شروع کنید.

ری اکت نیتیو(React Native) چیست؟

ما در ابتدای این مقاله به بخشی از این سوال پاسخ داده ایم، با این حال ما هیچ جنبه ای از معماری آن را بررسی نکرده ایم. در این بخش بر نحوه کار فریمورک ری اکت نیتیوتمرکز می کنیم. بیایید نگاهی به یک برنامه ری اکت نیتیو ساده بیندازیم. در زیر  چنین برنامه ای را مشاهده می کنید

کد ری اکت نیتیو

چرا قاعده نوشتاری ری اکت نیتیو شبیه قاعده نوشتاری استاندارد در جاوا اسکریپت نیست؟

اگر یک توسعه دهنده وب هستید که تنها با نسخه های قدیمی تر جاوااسکریپت کار کرده اید قسمتی از نمونه کد بالا را احتمالا به شکل قواعد نوشتاری جاوا اسکریپت نمی‌دانید. در نسخه جدید جاوا اسکریپت ES6 قابلیت های جدیدی افزوده شده است که در حال حاضر بخشی از استاندارد فعلی است. ES6 توسط مرورگر های قدیمی پشتیبانی نمی شود به همین دلیل است که شما به استفاده از یک transpiler همچون Babel نیاز دارید.

به لطف transpiler های بابل در ری اکت نیتیو بسیاری از ویژگی‌های ES6 پشتیبانی می شود. بنابراین شما می توانید از این تکنولوژی بدون هیچ استرسی از بابت سازگاری در دستگاه های مختلف استفاده کنید. برخی از قابلیت های ES6 آورده در مثال بالا عبارتند از import, from و class.

کد ری اکت

نمونه مثال بالا یک JSX است، یک گرامر برای کپسوله سازی XML داخل زبان جاوا اسکریپت. این گرامر به شما اجازه نوشتن کدهای تان را در markup language می‌دهد. این گرامر شبیه HTML است که ما در توسعه وب سایت ها از آن استفاده می کنیم. اما به جای استفاده از <div> و <span> شما می توانید از کامپوننت های ری اکت نیتیو استفاده کنید.

در اینجا <Text> یک کامپوننت داخلی است که محتوا را به نمایش می‌گذارد و جایگزینی برای <div> و <span> محسوب میشود.

چند کلمه در مورد کامپوننت های ری اکت نیتیو

نمونه مثالی که در قسمت قبل به آن اشاره کردیم و متن “What is React Native” را نشان می دهد. این خط متنی همچون یک کامپوننت عمل می کند، چیز اصلی که مورد نیاز است یک تابع رندر کننده است که مقداری JSX را برای رندر شدن برمی‌گرداند. زمانی که اپلیکیشن ری اکت نیتیو خود را با اپلیکیشن های اندروید و ios ترکیب کردیم، هر کدام از چنین کامپوننت هایی به بلوک‌های سازنده بومی مربوطه نگاشت می شوند.

درست مثل موردی که قبلا ذکر شد <Text> به <TextView/> در اندروید و UILabel در ios نگاشت می شود.

آیا ری اکت نیتیو ارزش استفاده را دارد؟

ری اکت نیتیو مثل هر تکنولوژی دیگری مزایا و معایب خود را دارد. قبل از اینکه تصمیم بگیرید که React Native  برای پروژه های شما مناسب است یا نه، به موارد زیر نگاهی بیندازید:

مزایای ری اکت نیتیو :

مزیت اصلی این سیستم صرفه‌جویی در زمان است. ری اکت نیتیو توسعه‌دهندگان را از دوباره کامپایل کردن بعد از هر تغییری خلاص میکند. یک توسعه دهنده اندروید می داند که این مورد چقدر ارزشمند است.

آسان تر

این فریم ورک باعث ایجاد یک پایگاه کد منفرد می‌شود که می‌تواند برای ios و اندروید ترکیب شود، این کار باعث می‌شود که مهندسان انرژی کمتری را در کد نویسی صرف کنند.

تجربه کاربری

زمانی که از این فریم ورک برای طراحی یک اپلیکیشن موبایلی استفاده می کنید می توانید از اجرای فوق العاده، کیفیت عالی و تجربه کاربری ساده تر لذت ببرید.

یک اکوسیستم

وقتی از فریمورک ری اکت استفاده می کنید می توانید صرف نظر از ویژگی‌ها و اکوسیستم هر سیستم عامل کار خود را پیش ببرید.

سریع

با استفاده از این فریمورک برنامه شما سریعتر بارگذاری می‌شود و شما احساس بهتری با آن نسبت به دیگر مدل ها دارید.

معایب ری ری اکت نیتیو :

عیب یابی

برای اشکال زدایی از یک برنامه نوشته شده با ری اکت نیتیو روش نسبتا پیچیده ای وجود دارد. شما باید به روشی که این فریمورک برای تولید کد استفاده می‌کند توجه کرده و بر اساس آن تصمیم بگیرید.

پیکربندی

گاهی اوقات هماهنگی برای کتابخانه‌های محلی در اپلیکیشن‌های React Native نیاز به پیکربندی زیادی دارد. برای مثال استفاده از نقشه گوگل در این فریم ورک نیاز به کار زیادی دارد در حالی که در اپلیکیشن های بومی اندروید این کار خیلی ساده تر انجام می شود.

نتیجه گیری

در این مقاله از اگرت مشاهده کردیم که React Native شبیه ری اکت است. می‌توان گفت ری اکتیو نیتیو یک کتابخانه جاوا اسکریپتی برای ساخت رابط کاربری است. استفاده از این فریمورک دارای مزایا و معایب مختلفی است که انصافا مزایای آن بیش از معایب آن می‌باشد. اما همچنان این شما هستید که می‌توانید تصمیم بگیریدکه از آن استفاده کنید و یا نه.جهت سفارش اپلیکیشن میتوانید با ما در تماس باشید.

قالب وردپرس نمایندگی خودرو

۵ تا از بهترین قالب های وردپرس برای نمایندگی های خودرو

آیا به دنبال بهترین قالب های وردپرس برای نمایندگی های فروش خورو هستید؟ صدها تم رایگان و غیر رایگان وردپرس برای وب سایتهای تجاری وجود دارد. با این حال ، اگر به قالب خاص برای نمایندگی های خودرو و یا علاقه مندان به اتومبیل نیاز دارید ، پیدا کردن یک تم کامل، دشوار می شود.
در این مقاله از اگرت ، ما برخی از بهترین قالب های وردپرس را برای فروشندگی خودرو انتخاب کرده ایم.

ایجاد وب سایت فروشندگی خودرو با قالب وردپرس نمایندگی خودرو

وردپرس بهترین سازنده وب سایت است که مورد استفاده هزاران مشاغل در سراسر جهان از جمله بسیاری از برند های بزرگ با نام بزرگ است. همچنین یک انتخاب محبوب در بین نمایندگی های خودرو، علاقه مندان به اتومبیل و وبلاگ نویسان است.
برخی قالب های وردپرسی نمایندگی خودرو رو در زیر ببینید:

۱- Divi Car Dealer

فروشنده خودرو دیوی یک تم شیک وردپرس برای نمایندگی های خودرو، اجاره خودرو و مشاغل خودرو است. با چندین صفحه فرود برای حدود صفحه ، صفحه تماس و موارد دیگر ارسال می شود.
این تم همچنین شامل یک الگوی صفحه تأمین اعتبار و لیست خودرو است. با استفاده از این مضمون ، می توانید وب سایت نمایندگی اتومبیل خود را به سرعت راه اندازی کنید.

۲- Ultra Horizontal

Ultra Horizontal یک تم مدرن وردپرس است که به خوبی برای نمایندگی های اتومبیل ، اجاره ماشین ، لوازم جانبی خودرو و موارد دیگر مناسب است. این تم دارای یک نوار لغزنده محتوای منحصر به فرد با ویژگی های افقی است.
این قسمت با یک قسمت پایین صفحه قابل جمع شدن است که کاربران می توانند با کلیک روی پیکان در انتهای صفحه ، آن را مشاهده کنند. این برنامه از WooCommerce  پشتیبانی می کند و ایجاد فروشگاه اینترنتی شما را آسان تر می کند.

قالب وردپرس نمایندگی خودرو

۳- OceanWP

OceanWP یک تم وردپرس چند منظوره رایگان با ده ها نسخه نمایشی وب سایت آماده برای ایجاد یک وب سایت برای نمایندگی های خودرو است. کاملاً با سازندگان صفحه وردپرس سازگار است.
این تم دارای طرح های رنگی نامحدود ، طرح بندی چند صفحه ، ابزارک های سفارشی و تایپوگرافی واضح است. می توانید تنظیمات تم خود را با استفاده از customizer live تغییر دهید ، که استفاده از آن برای مبتدیان را بسیار آسان می کند.
تم oceanwp

قالب وردپرس نمایندگی خودرو

۴- Neve Vintage

Neve Vintage یک تم وردپرس با سبک یکپارچه سازی با سیستم عامل است که به عنوان سایت استارتاپ با موضوع Neve در دسترس است. این تم یک حس نوستالژیک به وب سایت شما می بخشد که باعث می شود ویزیت منحصر به فرد و آسان شود. سایت شما می تواند با استفاده از ویرایشگر پیش فرض وردپرس ویرایش شود. شما به سادگی می توانید محتوای نسخه ی نمایشی و تصاویر را با موارد دلخواه خود جایگزین کنید و تنظیمات تم را متناسب با نیازهای خود تغییر دهید.
تم nevevintage

قالب وردپرس نمایندگی خودرو

۵- Automotive

Automotive تم با رنگ تیره وردپرس است که به طور خاص برای نمایندگی های خودرو ساخته شده است. این تم موتور جستجوگر قدرتمندی برای کاربران دارد تا در وب سایت های شما اتومبیل پیدا کنند. این تم طرح های رنگی نامحدود و تایپوگرافی واضح ارائه می دهد. تم همراه با یک ماژول داخلی برای ادغام وب سایت شما با پی پال برای فروش آنلاین اتومبیل می باشد.

تم automotive
کنسول جستجوی گوگل

نحوه اضافه کردن سایت وردپرسی به کنسول جستجوی گوگل

یکی از مهمترین مرحله برای بهینه سازی سایت وردپرسی برای سئو ، افزودن آن به کنسول جستجوی گوگل است. کنسول جستجوی گوگل ابزارهای اختصاصی وب مستر را ارائه می دهد تا به صاحبان وب سایت کمک کند تا حضور و رتبه بندی جستجوی خود را نظارت و حفظ کنند.
در این راهنما از اگرت ، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه به راحتی سایت وردپرس خود را در کنسول جستجوی Google که به عنوان Webmaster Tools معروف است ، اضافه و تأیید کنید.

کنسول جستجوی گوگل چیست؟

کنسول جستجوی Google ابزاری رایگان است که توسط Google ارائه شده است تا به صاحبان وب سایت کمک کند تا حضور وب سایت خود را در نتایج جستجوی Google نظارت کنند.
گوگل کنسول به شما در مرتب سازی رتبه بندی جستجو به همراه به روزرسانی در مورد خطاهای سایت ، مشکلات امنیتی و نمایه سازی موضوعاتی که ممکن است بر عملکرد جستجوی وب سایت شما تأثیر بگذارد ،کمک می کند.
اگر در مورد رشد وب سایت خود جدی هستید ، باید از روز اول آن را به ابزارهای وب مستر گوگل اضافه کنید.
به این ترتیب ، بیایید نگاهی بیاندازیم که چگونه سایت خود را به راحتی در کنسول جستجوی گوگل اضافه کنید.

افزودن سایت وردپرس خود به کنسول جستجوی گوگل

ابتدا باید به وب سایت ” Google Search Console ” مراجعه کرده و بر روی دکمه “Start Now” کلیک کنید.
اضافه کردن سایت به کنسول جستجوی گوگل
در مرحله بعد ، باید با حساب Google / Gmail خود وارد سیستم شوید.
پس از ورود به سیستم ، از شما خواسته می شود URL وب سایت خود را وارد کنید.
برای تأیید سایت دو روش وجود دارد: نام دامنه یا پیشوند URL. ما روش پیشوند URL را توصیه می کنیم زیرا انعطاف پذیرتر است.
اضافه کردن url
به خاطر داشته باشید که گوگل HTTP و HTTPS را به عنوان دو پروتکل متفاوت در نظر می گیرد. همچنین https://www.example.com و https://example.com را به عنوان دو وب سایت متفاوت در نظر می گیرد.
شما باید URL وب سایت صحیح استفاده شده توسط WordPress را وارد کنید.
اگر مطمئن نیستید ، یک راه آسان برای پیدا کردن URL دقیق مورد نیاز برای وارد کردن وجود دارد. به سادگی به قسمت مدیر وردپرس خود وارد شوید و به قسمت تنظیمات »صفحه عمومی بروید.
در اینجا آدرس وب سایت خود را در قسمت آدرس سایت مشاهده خواهید کرد.
کپی آدرس سایت
پس از وارد کردن آدرس وب سایت صحیح خود در  تنظیم ابزارهای وب مستر گوگل ، روی دکمه “ادامه” کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید. اکنون از شما خواسته می شود مالکیت وب سایت خود را تأیید کنید.
روش های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد ، اما ما روش تگ HTML را نشان خواهیم داد زیرا ساده ترین روش است.
روش html
برای گسترش آن بر روی برچسب HTML کلیک کنید و سپس کدهای داخل آن را کپی کنید.
اکنون ، شما باید این برچسب تأیید صحت سایت Google را در سایت وردپرس خود اضافه کنید ، بنابراین Google می تواند تأیید کند که شما مالک وب سایت هستید.
اکثر آموزش های وردپرس به شما راهنمایی می کنند که فقط پرونده header.php را در موضوع وردپرس خود ویرایش کنید و کد دقیقاً بالاتر از برچسب <body> اضافه کنید.
با این حال ، ما این روش را توصیه نمی کنیم زیرا اگر تم خود را به روز کنید یا تغییر دهید ، برچسب HTML از بین می رود.
Google بطور دوره ای برچسب HTML را بررسی می کند و در صورت عدم یافتن برچسب تأیید ، دسترسی شما به اطلاعات سایت را در کنسول جستجو غیرفعال می کند.
در اینجا نحوه اطمینان از اینکه Google همیشه می تواند مالکیت شما در وب سایت را تأیید کند ، آورده شده است.
ابتدا باید افزونه Insert Headers and Footers را نصب و فعال کنید. پس از فعال سازی ، به صفحه تنظیمات »درج Headers and Footers بروید و کد برچسب Google HTML را که قبلاً کپی کرده اید در جعبه” Scripts in Header “قرار دهید.
برچسب
فراموش نکنید که برای ذخیره تغییرات ، روی دکمه “Save” کلیک کنید. اکنون می توانید به تنظیمات کنسول جستجوی گوگل برگردید و روی دکمه “Verify” کلیک کنید.
تایید مالکیت
کنسول جستجوی گوگل اکنون به دنبال برچسب HTML در کد وب سایت شما خواهد بود و یک پیام موفقیت آمیز به شما نشان می دهد.
پیام موفقیت آمیز
توجه: اگر پیام موفقیت آمیز مشاهده نمی کنید ، باید حافظه نهان وردپرس خود را پاک کنید. این تضمین می کند که Google می تواند آخرین نسخه وب سایت شما را واکشی کند.
خب شما سایت خود را با موفقیت به کنسول جستجوی گوگل (ابزار Webmaster) اضافه کرده اید. برای بازدید از داشبورد کنسول جستجوی گوگل، اکنون می توانید روی پیوند “Go to Property” کلیک کنید.
داشبورد سایت
از اینجا می توانید گزارش عملکرد وب سایت خود و پوشش فهرست را مشاهده کنید. قبل از انجام این کار ، بگذارید کمی بیشتر درباره وب سایت خود بگویید. اینکار به Google کمک می کند تا وب سایت شما را کمی موثرتر کند.

نقشه سایت XML را به کنسول جستجوی Google اضافه کنید

نقشه سایت XML فایلی است که کلیه محتوای وب سایت شما را با فرمت XML لیست می کند ، بنابراین موتورهای جستجو مانند Google می توانند به راحتی محتوای شما را کشف و نمایه کنند.
ساده ترین راه برای اضافه کردن نقشه سایت XML به وب سایت وردپرس شما با نصب و فعال سازی افزونه Yoast SEO است. پس از فعال سازی ، به SEO »General بروید و به برگه” Features “بروید. از اینجا ، باید به گزینه “XML Sitemap” بروید و از روشن بودن آن اطمینان حاصل کنید.
نقشه xml
در مرحله بعد باید لینک نقشه سایت XML را بدست آورید. به سادگی بر روی نماد علامت سوال در کنار گزینه نقشه نقشه XML کلیک کنید و پیوندی به نقشه سایت XML خود خواهید دید.
مشاهده نقشه
با کلیک روی پیوند ، شما را به نقشه سایت XML خود منتقل می کنند. از آنجا ، فقط می توانید URL را از نوار آدرس مرورگر خود کپی کنید.
نقشه سایت
از طرف دیگر ، می توانید مستقیماً با اضافه کردن sitemap_index.xml در انتهای آدرس وب سایت خود به نقشه سایت XML خود دسترسی پیدا کنید. مثلا:

https://www.example.com/sitemap_index.xml

اکنون که نقشه سایت XML را آماده کرده اید ، بگذارید Google به شما کمک کند سریع آن را پیدا کند.
به سادگی به داشبورد کنسول جستجوی گوگل بروید و از ستون سمت چپ روی منوی نقشه سایت کلیک کنید.
sitemapurl
پس از آن ، باید قسمت زیر آدرس نقشه سایت خود را در زیر قسمت “Add new sitemap” اضافه کرده و روی دکمه ارسال کلیک کنید. Google اکنون URL نقشه سایت شما را به کنسول جستجوی Google شما اضافه می کند.
به این ترتیب ، شما وب سایت خود را با موفقیت به کنسول جستجوی گوگل اضافه کرده اید.
ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین

ایجاد دیتابیس درهاست دایرکت ادمین

در این مطلب، چگونگی ایجاد دیتابیس در هاست دایرکت ادمین را توضیح می دهیم. برای نصب وردپرس به دیتابیس یا بانک اطلاعاتی نیاز داریم. بانک اطلاعاتی مجموعه ای متشکل از داده ها است. که عموماً بصورت الکترونیکی از یک سیستم کامپیوتری ذخیره و قابل دسترسی می باشد. در وردپرس نیز تمام اطلاعات مربوط به برگه ها و نوشته ها در دیتابیس ذخیره می شوند.

برای ایجاد دیتابیس در هاست دایرکت ادمین my sql management را کلیک کنید.

ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین

در این مرحله باید گزینه Create new Database را انتخاب تا بتوانید یک دیتابیس جدید بسازید.

ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین
  1. یک نام برای دیتابیس خود انتخاب کنید.

دقت کنید نامی که برای پایگاه داده تان انتخاب می کنید. همراه با نام هاستتان به عنوان نام پایگاه داده در نظر گرفته می شود.

  1. یک نام کاربری مناسب انتخاب کنید.
  2. رمز عبوری انتخاب کنید که البته با گزینه random به صورت تصادفی یک رمز انتخاب می شود.
  3. در نهایت create را انتخاب تا دیتابیس در دایرکت ادمین ساخته شود.
ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین

از این اطلاعات در مراحل نصب وردپرس باید استفاده کنید.

ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین

در یکی از مراحل نصب وردپرس با چنین صفحه ای مواجه میشوید که نیاز به اطلاعات پایگاه داده تان دارید.

نصب دیتابیس در وردپرس

توجه داشته باشید اطلاعات مورد نیاز برای ایجاد پایگاه داده در وردپرس را دقیقا مانند اطلاعاتی که در دایرکت ادمین ثبت کردید وارد کنید.

در صورتیکه بخواهید پایگاه داده ای را از دایرکت ادمین حذف کنید. باید پایگاه داده مورد نظر خود را انتخاب (select) کنید و گزینه delete را بزنید.

حذف دیتابیس از دایرکت ادمین

وقتی دیتابیس را حذف کردید. دیگر قابل بازیابی نخواهد بود. تنها راه حل این است که از قبل یک بک آپ از هاست خود تهیه کرده باشید یا از شرکت میزبان هاست خود بخواهید آخرین بک آپ را بازگردانی کند.

نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین

نصب قالب وردپرس در DirectAdmin

در این مطلب به آموزش نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین می پردازیم تا بتوانیم شروع به ساخت وب سایت خود کنیم.

DirectAdmin یک نرم افزار کنترل پنل میزبانی وب است مشابه cPanel.

دایرکت ادمین امکان مدیریت وب سایت و گزینه های میزبانی وب خود با استفاده از یک رابط گرافیکی مبتنی بر وب فراهم می کند.

با استفاده از کنترل پنل دایرکت ادمین می توانید تعداد نامحدودی از وب سایت ها را مدیریت کنید.

دایرکت ادمین وظایف را به صورت خودکار انجام می دهد. در نتیجه سرورهای وب به راحتی به اشتراک گذاشته شوند.

دایرکت ادمین راهی برای مدیریت سریع وب سایت ها به صاحبان وب سایت ارائه می دهند.

ویژگی های دایرکت ادمین:

  • ایجاد و مدیریت آدرس های ایمیل.
  • ایجاد و مدیریت حساب های کاربری FTP.
  • مدیریت DNS.
  • مشاهده آمار.
  • ایجاد و مدیریت زیر دامنه ها.
  • بارگذاری و مدیریت فایل با استفاده از مدیر فایل.
  • مدیریت پایگاه داده MySQL.
  • تهیه نسخه پشتیبان و بازیابی پرونده های سایت و اطلاعات حساب.
  • تنظیم محافظت از رمز عبور دایرکتوری.

در این مطلب مراحل نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین را آموزش می دهیم. مراحل کار به این صورت است:

  • برای شروع وارد کنترل پنل هاست خود که همان دایرکت ادمین هست، شوید.

اکنون باید وردپرس را روی هاست خود نصب کنید.

وردپرس را از سایت وردپرس دانلود کنید و فایل زیپ شده وردپرس را باید روی هاست خود نصب کنید.

توجه داشته باشید، فایل هایی که روی هاست خود منتقل می کنید دارای فرمت زیپ باشند.

در کنترل پنل هاست خود روی file manager  کلیک کنید.

نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین
  • در این صفحه گزینه public html را انتخاب کنید، همیشه سایت را در این صفحه می سازیم.
نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین
  • وقتی وارد صفحه public html شدید باید سایت خود را بارگذاری کنید.
  • در این مرحله برای نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین باید آن را روی هاست خود آپلود کنید. پس در پایین صفحه گزینه upload files را انتخاب کنید.
نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین
  • در این قسمت با انتخاب گزینه Choose File فایل قالب وردپرس خود را بارگذاری کنید. بعد از بارگذاری کامل فایل، گزینه upload files را کلیک کنید.
نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین
  • بعد از آپلود کامل فایل، صفحه زیر نشان داده می شود.

پیغامی مبنی بر اینکه آپلود فایل با موفقیت انجام شده است. اکنون با انتخاب گزینه here به root اصلی خود (همان پوشه public html) بر می گردید.

نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین
  • همانطور که میبینید فایل به حالت زیپ می باشد، پس با انتخاب گزینه extract  فایل را از حالت زیپ خارج کنید.
نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین
  • بعد از اینکه فایل با موفقیت از حالت زیپ خارج شد با زدن این گزینه به root اصلی خود در دایرکت ادمین برمی گردید.
نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین

فایل unzip شده ورد پرس را مشاهده می کنید.

اکنون به فایل زیپ وردپرس نیازی ندارید پس آن را حذف کنید.

نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین
  • فایل های اصلی سایت درون پوشه وردپرس قرار دارند. پس باید این فایل ها را از پوشه وردپرس خارج و در root اصلی خود قرار دهید.

پس روی پوشه وردپرس کلیک و همه فایل ها را  select کنید.

در پایین صفحه گزینه add to clipboard را کلیک کنید. این گزینه مانند کپی کردن همه فایل های انتخاب شده است.

نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین
نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین
  • حالا با بازگشت به root اصلی با انتخاب گزینه Move clipboard files here فایل های انتخاب شده را paste می کنیم.

اکنون به پوشه مد نظر خود بروید که در اینجا همان public html است. با زدن گزینه Move clipboard file here عمل paste را انجام دهید.

با این کار فایل ها را در root  اصلی قرار می دهید. (دقت کنید در دایرکت ادمین برای انتقال هر فایلی باید از همین روش استفاده کنید.)

نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین
نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین
  • با این کار پوشه وردپرس خالی می شود پس آن را حذف کنید. زیرا تمامی فایل ها در پوشه public html قرار گرفته اند. اکنون سایت وردپرسی شما شروع به فعالیت می کند.

با  انجام مراحل بالا موفق به نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین می شویم.

در ادامه نصب وردپرس نیاز به ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین دارید که از همین سایت می توانید نحوه ایجاد دیتابیس را به خوبی فرا بگیرید.

استفاده از فونت

استفاده از فونت ها در طراحی سایت

اگر می خواهید در سایتتان از فونت های دلخواه استفاده کنید ولی روش انجام این کار را نمی دانید، در این مقاله خواهید آموخت که چگونه می توان فونت یا فونت های دلخواه را از طریق CSS به سایت اضافه کرد و آنها را در محل های دلخواه به کار گرفت.  با استفاده از این روش می توانید فونت های متعددی را بر اساس نیاز در سایتتان به کار بگیرید. البته ما استفاده از بیش از ۲ فونت را به شما توصیه نمیکنیم به این جهت که بارگذاری هر یک از این فونت ها بسته به سرعت اینترنت کاربرانتان، زمانگیر بوده و میتوانید منجر به دریافت نتایج نامطلوب شود.

برای استفاده از فونت ها در طراحی سایت باید مراحل زیر انجام دهید:
۱) فایل های فونت مورد نظر را کپی کنید و در پوشه fonts سایت Paste کنید.
۲) کد زیر را در فایل style.css باید Paste کنید.
 } font-face@
        /* تعریف یک نام برای فونت */     ;” font-family: “IRANSans-web
    ;font-style: normal
    ;font-weight: normal
     (“src: url(‘../fonts/IRANSans-web.eot’) format(“embedded-opentype
(“url(‘../fonts/IRANSans-web.woff’) format(“woff,
{;(“url(‘../fonts/IRANSans-web.ttf’) format(“truetype,
فرمت فونت هایی که در بالا استفاده کردیم هر یک در مرورگرهای مختلفی قابل پشتبانی هستند.
– svg: این فرمت توسط سیبستم عامل های ios پشتیبانی می شود و برای فونت های فارسی استفاده نمی شود.
– eot: فقط در مرورگرهای اینترنت اکسپلورر (IE) قابل پشتیبانی هستند.
– woff: این فرمت در مرورگرهای مدرن و اینترنت اکسپلورر ورژن ۹ به بعد پشتیبانی می شود.
– ttf: بیشتر مرورگرها از این فرمت پشتیبانی می کنند بغیر از اینترنت اکسپلورر.
نکته: آدرس دهی فونت کاملا باید دقیق نوشته شود در غیر اینصورت تغییری در نحوه نمایش متون در سایت ایجاد نخواهد شد.
 ../ در css یعنی از فایل جاری که(style.css) خارج شوید و وارد پوشه fonts (فایل های فونت مورد استفاده در سایت) شوید.
۳) حال باید در هر قسمتی که از font-family می خواهیم استفاده کنیم آن را برابر با IRANSans-web قرار دهیم. بعنوان مثال:
}h1
{;” font-family: “IRANSans-web
wpml در اسلایدر رولوشن

افزونه wpml در slider revolution

در این مطلب، نحوه استفاده از افزونه wpml در اسلایدر رولوشن برای چند زبانه کردن لایه های اسلایدها را به شما آموزش می دهیم.

 Slider Revolutionیک افزونه وردپرسی است که با ایجاد بسیاری از جلوه های انیمیشن، لایه های متن، تصویر، فیلم و بسیاری از ویژگی های دیگر، اسلایدرهای پاسخگو ایجاد می کند.

Wpml نیز یکی از افزونه های پرکاربرد برای چند زبانه کردن سایت است. محتوای متنی لایه های اسلایدها در سایت های چند زبانه باید ترجمه شود.

نحوه کار به این صورت است:

ابتدا افزونه اسلایدر رولوشن را فعال و  بر روی اسلایدر مورد نظر خود رفته و آیکن ویرایش که به شکل یک مداد است، را انتخاب می کنیم.

wpml in slider reveloution

در این صفحه برای ترجمه اسلایدر باید تنظیمات WPML  را فعال کنیم. برای فعال کردن تنظیمات بر روی Slider Settings کلیک می کنیم. حالا صفحه  تنظیمات  وردپرس باز می شود.

مراحل طبق شماره های زیر است:

  1. گزینه General Settings
wpml in slider reveloution

2. در پایین همین صفحه Use Multi Language)WPML) را روشن کرده

wpml in slider reveloution

3. و در پایان Save Settings

wpml in slider reveloution

حالا در اسلایدر ادیتور قسمتی با عنوان Choose slide language اضافه شده است که به صورت پیش فرض روی All Language قرار دارد یعنی یک اسلایدر را برای همه زبان ها به نمایش می گذارد.

wpml in slider reveloution

اگر بخواهیم متن داخل اسلایدر مطابق با زبان هر کشوری باشد باید اسلایدری مطابق با هر زبانی که مد نظر ماست اضافه کنیم برای این کار باید مراحل زیر را برای هر زبان انجام دهیم:

  1. لایه اسلایدر را انتخاب کرده
  2.  بر روی + کلیک کنید
  3.  یک لایه جدید ایجاد می شود.
  4.  زبان مورد نظرتان را انتخاب تا کپی از اسلایدر به زبان مورد نظرتان ساخته شود.
  5.  Save Settings
several languages

برای ویرایش هر زبان می توانیم از منو آبشاری زبان را تغییر دهیم یا بر روی پرچم کلیک کنیم و با Edit Slider زبان مورد نظر را ویرایش کنیم.

به این ترتیب می توانیم از افزونه wpml در اسلایدر رولوشن به منظور چند زبانه کردن لایه های اسلایدها استفاده کنیم.