۱. از ویژگی سفارشی سازی وردپرس بهره نمیبرد
با استفاده از Customize API که در نسخه ۳.۴ وردپرس اضافه شد، مدیران وبسایت میتوانند از طریق رابط کاربری داخل پیشخوان وردپرس چندین ویژگی و جنبه وردپرس را به سادگی تغییر دهند.
عناصری مانند لوگو، فاوآیکن، فونتها، لایهبندی، رنگها، ابزارکها و فهرست را به سادگی و تنها با چند کلیک میتوانید تغییر دهید.
قبل از اینکه موضوع Customize API بوجود بیاید، پوسته ها اغلب از یک پنل سفارشی که توسط خود توسعه دهنده اصلی پوسته ایجاد شده بود، استفاده می کردند.
یکی از مشکلات اصلی این پنل ها نداشتن رابط کاربری آسان برای کار کردن بود، همین باعث می شد که برخی از پوسته ها گیج کننده به نظر برسند.
البته در حال حاضر نیز پوسته هایی وجود دارد که از پنل تنظیمات خود استفاده می کنند. شاید خیلی درست نباشد اما بیشتر اوقات این مسئله نشان میدهد که پوسته وردپرس میتواند ناکارامد باشد.
با وجود اینکه خیلی وقت از بوجود آمدن حالت سفارشی سازی نمیگذرد، اما از توسعه دهندگان انتظار می رود که از رویکردهای استاندارد استفاده کنند. اگر یک پوسته جدید از چنین ویژگی بهره نبرد ممکن است واقعا تعجب برانگیز باشد البته خیلی ها نیز هستند که از این مسئله به سادگی عبور میکنند.
۲. در طی یک سال بروزرسانی نشده است
اگر دارید از یک پوسته وردپرس توسعه داده شده توسط یک فرد شخص ثالث استفاده میکنید باید این انتظار را داشته باشید که هر چند وقت یکبار آن را بروزرسانی کند.
حتی اگر ویژگی جدیدی به آن اضافه نشود، خیلی خوب است اگر چند «رفع خطا و باگ» را در گوشه هایی از پوسته وردپرس مشاهده کنید.
در غیر اینصورت شما به این نتیجه خواهید رسید که پوسته دیگر برای نویسنده اصلی آن اولویت به حساب نمی آید و برایش مهم نیست.
وقتی برای مدت طولانی یک پوسته وردپرس بدون کنش باقی میماند بدین معنی است که پوسته شانس اینکه به مشکلات امنیتی بخورد بیشتر می شود و سازگاری اولیهاش را از دست میدهد.
باوجود آنکه مدیریت محتوا وردپرس تمرکز بالایی روی مسائل امنیتی و مشکلاتی از این دست دارد اما مطمئنا می شود مشکلات امنیتی را در افزونه ها و پوسته های خاص نیز مشاهده کرد.
پس اگر بعد از مدت ها بروزرسانی از پوستهای را مشاهده نکردید بهتر است که به یک پوسته وردپرس بروز مراجعه کنید.