امروزه بسیاری افراد به سمت شغل فریلنسری یا آزادکاری روی میآورند یا در کنار شغل اصلی خود آن را انتخاب میکنند. پروژههای متعددی را برای فریلنسر در زمینههای مختلف میتوان انتخاب کرد اما مهم اینجاست کدامیک درآمد بهتر و بازار کار خوبی دارد. در این مقاله میخواهیم یک روش فوق العاده را به شما معرفی کنیم و دستورالعمل آن را به شما بگوییم.
اگر فریلنسر هستید و میخواهید درآمد خوبی داشته باشید، پیشنهاد میکنیم برای مشتریان خود وبسایت ووکامرسی بسازید. اگر در این حوزه تخصص دارید، مطمئنا میتوانید امکان افزایش درآمد با کمک ووکامرس را عملی کنید.
در عصر حاضر تمایل افراد به سمت فروشگاههای اینترنتی بیشتر شده و هر شخصی دوست دارد بر مسئله فروش خدمت و محصول کار کند. شما هم که یک فریلنسر هستید باید به این مسئله آگاه باشید و برای افزایش درآمد با کمک ووکامرس اقدام کنید. ما در این مقاله راه و روش را به شما میگوییم، شما هم به کمی همت نیاز دارید تا استارت کار را بزنید.
اصلا بگذارید ببینیم چرا باید برای مشتریان خود وبسایت ووکامرسی بسازیم و چرا ووکامرس؟ دلایل متعددی وجود دارد که به این سوال پاسخ میدهد:
به دلیل اینکه معمولا پروژههای تجاری سخت است باید در انتخاب کار خود بسیار دقیق باشید. پروژه بزرگ یعنی تلاش بیشتر و هزینه بیشتر. پس ممکن است درصد خطا در این مسئله بیشتر باشد. یادتان باشد! مهمترین مسئله در افزایش درآمد با کمک ووکامرس، از دست نرفتن سرمایه است.
به اولین اقدامی که نیاز دارید، کاهش ریسک است. وقتی ریسک را کم میکنید به موفقیت نزدیکتر خواهید شد. حال میتوانید ساختار را مشخص کرده و با طرح سوالاتی پروژه را شناسایی کرده و برایش برنامه ریزی کنید.
اگر میخواهید افزایش درآمد با کمک ووکامرس یا هر پروژه دیگری داشته باشید باید با مشتری با دقت صحبت کنید و ارتباطی مستقیم داشته باشید تا از نیازهای او باخبر شده و شروع به انجام پروژه کنید.
در ساخت یک وبسایت ووکامرسی تنها لازم است بلد باشید چگونه یک وبسایت وردپرسی بسازید و سپس آن را به یک پلتفرم تجاری تبدیل کنید. مسلما اول باید افزونه ووکامرس را نصب کنید و سپس به نصب موارد بعدی بپردازید. مواردی که باید در پروژه ووکامرسی به آن توجه کنید عبارت است از:
مشتری قرار است چه محصولی را در فروشگاه اینترنتی خود به فروش برساند؟ مسلما میتوانند محصولات فیزیکی و مجازی را به فروش برسانند یا کلا بستر خود را به صورت ارائه خدمت ایجاد کنند. شاید هم به صورت ترکیبی از همه موارد! این موضوع که چه نوع محصولی است فوق العاده اهمیت دارد زیرا روش کار را تعیین میکند.
به عنوان مثال اگر فروشگاه اینترنتی مورد نظر بر پایه فروش کالای مجازی باشد دیگر نیازی به گزینه حمل و نقل ندارد اما فروشگاه کالای فیزیکی حتما باید این گزینه را داشته باشد.
سوال بعدی که باید در نظر بگیرید، تعداد محصولات است. اینکه قرار است چه تعداد محصول در فروشگاه اینترنتی به فروش برسد. درست است که ووکامرس امکان مدیریت محصولات را دارد اما وجود تعدادی از محصولات در مرحله راهاندازی تاثیر گذار است.
فرق بزرگی بین ۱۰ محصول با ۱۰۰۰ محصول است. چه کسی قرار است اطلاعات محصولات را وارد کند؟ آیا مشتری شما تمامی این اطلاعات را در قالب فایل اکسل برای درونریزی در اختیار دارد؟ چه کسی مسئول بروزرسانی قیمتها و محصولات است؟
آیا مشتری تمامی اطلاعات مربوط به محصولات را دارد؟ یک فروشگاه اینترنتی بدون این اطلاعات، امکان راه اندازی ندارد پس شخصی باید این موضوع را روشن کند. مواردی که باید مشخص شوند عبارت است از:
تنظیمات زیادی برای بخش درگاههای پرداختی فروشگاه وجود دارد که باید انجام شود. مثلا اینکه باید کد و مرچنت بانک مربوطه را دریافت کرده و آن را به فروشگاه اینترنتی متصل کنید. برای این منظور صاحب فروشگاه باید به دنبال کارهای بانکی آن رفته و این کدها را به شما تحویل دهد.
در مورد مسئله انتخاب هاست باید با مشتری هماهنگ باشید. اگر او خودش میخواهد هاست را انتخاب کرده و خریداری کند مسئله جداست اما اگر قرار است شما تهیه کنید باید با توجه به فروشگاه اینترنتی هاستی را بخرید که توانایی خوبی از هر لحاظ داشته باشد، پس قبل از خرید حتما مشتری را از هزینههای آن مطلع کنید.
همچنین در مورد امنیت فروشگاه و قرار دادن پروتکل HTTPS از او سوال کنید تا در صورت تمایل این مورد را نیز متصل کنید.
پیشنهاد میکنم برای انتخاب هاست حتما مقاله هاست مناسب برای وردپرس را مطالعه کنید.
برای حمل و نقل محصول نیز باید برنامهای را در نظر گفت. اینکه به چه صورت این عملیات انجام میشود را از مشتری بپرسید و پلنها را با توجه به آن برنامه ریزی کنید. مثلا حمل و نقل از طریق پست یا پیک است؟ چند روز طول میکشد؟ هزینه آن به چه صورت است؟
با توجه به مواردی که گفته شد میتوانید پروژه خود را با برنامه ریزی دقیق در نظر گرفته و عملیات افزایش درآمد با کمک ووکامرس را امکانپذیر کنید. یادتان باشد هرچقدر این برنامه را سادهسازی کنید هم شما راحتتر کار خود را به ثمر میرسانید هم مشتری رضایت بیشتری از پروژه دارد.