اپلیکیشن, طراحی سایت

۵ راه برای سرعت بخشی به روند توسعه وبسایت و اپلیکیشن‌‌

توسعه وبسایت و اپلیکیشن‌‌

دنیای تکنولوژی به شدت در حال پیشرفت و تغییرات روزانه است. آژانس‌های طراحی و صاحبان دنیای وبسایت‌ها و اپلیکیشن‌ها اگر نتوانند خود را با این پیشرفت‌ها تطبیق دهند مطمئنا از دیگران عقب می‌مانند و این موضوع واقعا می‌تواند نتیجه بدی را در پی داشته باشد. همچنین رویکردهایی وجود دارد که با مشاهده آن‌ها می‌توان به این نتیجه رسید که برخی از آن‌ها واقعا در روند توسعه وبسایت و اپلیکیشن خلال وارد می‌کنند و نمی‌توانند به خوبی نیازهای ما را آنچنان باید و شاید رفع نمایند. نتیجه این کار این است که شما از تحویل دادن بهترین تجربه کاربری موجود برای وبسایت‌ها باز می‌مانید و نمی‌توانید سرویس را به خوبی ارائه دهید.

توسعه وبسایت و اپلیکیشن‌‌

اگر شما نیز با چنین نتیجه‌ای روبرو شده‌اید پس نیاز است کمی مشاوره دریافت کنید. ما در این مطلب از وبسایت اگرت قصد داریم به شما ۵ گزینه را معرفی کنیم که هر کدام از آن‌ها، روال توسعه و طراحی وبسایت شما را بسیار سریع‌تر و بهتر می‌کنند. نتیجه این موارد داشتن خروجی با تجربه کاربری بسیار بهتری است.

۱. استفاده از یک فریمورک جاوااسکریپت

استفاده از یک فریمورک جاوااسکریپتی یکی از رویکردهایی است که باعث می‌شود روال توسعه یک وب اپلیکیشن بسیار سریع‌تر شود. اگرچه این رویکرد جدیدی نیست و در سال‌های اخیر افراد بسیاری آن را دنبال کرده‌اند، اما باز هم افرادی هستند که از استفاده این فریمورک‌ها سر باز می‌زنند. در حال حاضر نیز اکثر این فریمورک‌ها توسط مرورگرهای مدرن به خوبی پشتیبانی می‌شود و به همین دلیل دیگر نگرانی موجهی وجود ندارد. با استفاده کردن از فریمورک‌های جاوااسکریپتی شما قابلیت آن را پیدا خواهید کرد که بتوانید اپلیکیشن‌های تک صفحه‌ای یا SPA را ایجاد کنید که خود برای استفاده‌های خاص بسیار پر کاربرد و عالی است. انگولار یکی از آن دسته فریمورک‌هایی است که می‌تواند در این حوزه به شما کمک بکند.

به عنوان یک توجه در نظر داشته باشید که ممکن است این فریمورک‌ها روال توسعه را بسیار سرعت ببخشند اما همین موضوع می‌تواند روی اجرای برنامه‌ها تاثیر بگذارد و اپلیکیشن شما را حجیم‌تر بکند. به همین دلیل در استفاده کردن از آن‌ها و شیوه درست آن باید مراقب باشید.

۲. استفاده از PWA یا وب اپلیکیشن‌های پیش‌رونده

استفاده از PWA در حال حاضر به یک استاندارد تقریبا همگانی برای شرکت‌های بزرگ تبدیل شده است. هدف این اپلیکیشن‌ها این است که دسترسی آفلاین و البته بسیار سریعی را برای یک وبسایت ایجاد کنیم. پایه و اساس این اپلیکیشن‌ها، مرورگر شماست. بنابراین تمام اطلاعات و داده‌های دریافتی در مرورگر ذخیره می‌شود. PWA می‌تواند در برخی از سناریوها جایگزین خوبی برای اپلیکیشن‌های نیتیو به حساب بیاید. از آنجایی نیز که توسعه این دست اپلیکیشن‌ها بسیار سریع‌تر از حالت نیتیو اتفاق می‌افتد بنابراین لازم به توجه زیاد در روال توسعه ایده‌های‌تان است.

۳. استفاده از AMP

دسترسی سریع به محتوا یکی از مهمترین مقولاتی است که به عنوان یک توسعه‌دهنده باید آن را در نظر بگیرید. طراحی‌های سنگین و المان‌های گرافیکی پیچیده، کاربر را مجبور می‌کند که برای دسترسی داشتن به یک وبسایت، چنین المان‌هایی را ابتدا بارگذاری نماید. اما با پیاده‌سازی AMP این موضوع تغییرات بسیاری کرد. در این روش محتوا نسبت به طراحی ارجعیت پیدا می‌کند و هدف کلی آن است که محتوا به روشی بسیار ساده‌تر در اختیار کاربران قرار بگیرد. گوگل این رویکرد را بسیار رویکرد مثبتی می‌شمارد و در نتایج گوگل برای آن رتبه بالایی را قائل است.

۴. استفاده از یک CDN

شبکه‌های تحویل محتوا یا CDN موضوع جدیدی نیستند و در حال حاضر وبسایت‌های بسیار زیادی از آن استفاده می‌کنند. CDN‌ها به شما کمک می‌کنند تا بتوانید اطلاعات را به صورتی بسیار سریع‌تر در اختیار کاربران‌تان (براساس نقطه جغرافیایی) قرار دهید. در روند توسعه استفاده از CDN بسیار کاربردی است. به این دلیل که تمام محتوا از یک منبع ساطع می‌شود و بروزرسانی‌ پکیج‌ها نیز سریع‌تر و بدون دردسر انجام می‌شود. بنابراین استفاده از یک CDN می‌تواند تاثیرگذاری بسیار زیادی را در روال توسعه وبسایت داشته باشد.

۵. استفاده از ابزارهای توسعه

ابزارهای توسعه بسیار زیادی وجود دارد که شما را می‌توانند در روال توسعه وبسایت کمک کنند. این ابزارها در دسته‌بندی‌های مختلفی از جمله IDE، Testing، Automation و… قرار می‌گیرند که هر کدام به نحوی به شما می‌توانند کمک بکنند. برای مثال کد ادیتور VSCode با ادغام کردن ویژگی‌های مختلفی از جمله ترمینال، گیت، دیباگینگ و… به شما این امکان را می‌دهد تا روند توسعه سریع و یکپارچه‌ای را تجربه کنید.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *